Levering


Anmodninger om særlige leveringer kan imødekommes. Ellers gælder standardlevering på kantsten. Adgangsbredden skal være mindst 3,5 m. Adgangen til leveringsstedet skal være egnet til tunge lastbiler. Lastbilen har brug for flere meters plads til at manøvrere. Hvis du er fraværende på leveringstidspunktet, accepterer du levering uden dit opsyn.

Levering af Bigbag
Levering af Bigbags udføres normalt på paller, i nogle regioner er det muligt at leveringen sker med kran. Det er også muligt at have Bigbags fyldt med en kubikmeter.

Anmodninger om særlige leveringer kan imødekommes. Ellers gælder standardlevering for paller til kantsten. Adgangsbredden skal være 3,5 m. Adgangen til leveringsstedet skal være egnet til tunge lastbiler. Lastbilen har brug for flere meter til at manøvrere. Hvis du er fraværende på leveringstidspunktet, accepterer du levering uden dit opsyn. Levering af små mængder til steder som er svære at tilkomme, kan arrangeres individuelt. Giv os besked, inden du bestiller. Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til os når som helst, eller sende os en forespørgsel.

Specielle leveringssteder skal aftales individuelt inden bestilling.

Levering af Bigbags på Palle
Levering sker med palleløfter, ikke med kran! Anmodninger om særlige leveringer kan imødekommmes, ellers gælder standardlevering på kantsten. Adgangsbredden skal være 3,5 m. Adgangen til leveringsstedet skal være egnet til tunge lastbiler. Lastbiler har brug for flere meter til at manøvrere. Hvis du er fraværende på leveringstidspunktet, accepterer du levering uden dit opsyn. Dine varer bliver fyldt i Bigbags og derefter leveret til dig på palle. Pallerne aflæsses fra lastbilen med en palleløfter. Chaufføren sætter gerne Bigbags i din indkørsel, men dette skal være på jordoverfladen. Bemærke, at Bigbags vejer op til 1000 kg, så overfladen skal være egnet til aflæsning.

Yderliger Betingelser der skal være opfyldt ved Levering
Adgangen til leveringsstedet skal være egnet til lastbiler. Underlaget der skal køres på, skal være egnet til tunge lastbiler. Når du specificere leveringsstedet, skal disse beingelser være opfyldt. Chaufføren kan foretage en vurdering på stedet og hvis betingelserne ikke er opfyldt, kan chaufføren vælge det næstbedste leveringssted. Leveringsstedet skal være fremkommeligt for en almindelig lastbil, dvs. mindst 3m bred og 4m høj. Vær venligst særlig opmærksom på at dette gælder f.eks. for levering til kolonihave. Hvis du ikke er hjemme under leveringen, vil dine varer blive leveret til kantsten. Ved ordrer over 14 ton, træder de forgående betingelser særligt i kraft.
 
Tlf. 92450208