Ofte Stillede SpørgsmålDa vi har mange opkald hver dag, kan der være noget ventetid. Pga. dette, har vi samlet en liste over de oftest stillede spørgsmål.

Afhentning
Vi kan desværre ikke tilbyde afhentning da vi kun tilbyder levering.

Leveringstid
Normal leveringstid er 2-7 hverdage. Af logistiske årsager kan vi ikke give en eksakt leveringsdag. Bemærk venligst at leveringstidspunktet i din ordre, er den tidligst mulige, men ikke garanterede, leveringstid.

Tilstedeværelse ved Levering
Hvis du ikke er hjemme, vil varerne blive aflæsset på et passende sted ud fra chaufførens valg.

Materiale Mængde
Alle produkter er leveret i tons vægt. For dette har vi også en mængdeberegner på hjemmesiden.

Udseende
Bemærk venligst at dette er naturlige produkter, derfor kan der forekomme naturlige farve afvigelser.

Se og saml selv op
Vi er en online distributør af pyntesten. Vi er ikke lokaliseret ved en grusgrav. Vi arbejder sammen med lokale partnere og det er ikke muligt at besøge dem. Se Prøve Levering

Prøve Levering
Det er muligt at få tilsendt en prøve af nogle produkter. Disse kan findes på siden.

E-mail:
Ofte kan vores bekræftelsesmails ende op i spam mappen. Check venligst disse mapper i din email.

HER GIVER VI DIG DETALJERET INFORMATION
Hvor lang tid tager en levering? Hvornår vil mine varer ankomme?
Levering afhænger af hvilket område du bor i, og hvilken leveringsmetode du vælger. Vi gør vores bedste for at udføre en hurtig levering, hvilket er 2-7 hverdage efter vi har modtaget din betaling.

Jeg har bestilt, kan I love mig en leveringsdag?
Vi kan ikke love en specifik dato. Dette er pga. logistiske årsager. Selv hvis alle involverede parter er opsat på at levere på et fast tidspunkt, kan der opstå uventede komplikationer, såsom trafikpropper hvor chaufføren ikke kan nå dig i tide.

Hvad er prisen? Hvor meget koster en ordre?
Afhængigt af hvilket produkt du vælger, indeholder prisen; selve bigbag eller palle, fyldning af varen og selve turen. Ikke alle produkter er tilgængelige i alle områder, men nogle bliver leveret fra andre områder. Ikke alle depoter har det ønske materiale.
Dette har også en indflydelse på prisen. For at finde den endelige pris, er det nødvendigt at du indtaster dit postnr. i det øverste venstre hjørne af bestillingssiden, vælg det ønskede produkt og gå til indkøbskurven. Der vil du vist den endelig pris inkl. levering og moms.

Hvad sker der hvis jeg ikke er hjemme på leveringstidspunktet?
Hvis det ikke er muligt for dig at være tilstede, vil varen blive aflæsset ved kantstenen. Dette accepterer du i vores handelsbetingelser under bestillingen.

Hvor meget materiale er nødvendigt?
Alle produkter bliver leveret i tons vægt. Hvis du ikke er sikker på hvor meget du har brug for, kan du bruge vores mængdeberegner på siden.

Ser produkterne ud som vist på billederne?
Siden det er naturlige produkter, er farve afvigelser ofte uundgåelige. Derfor giver vi aldrig garantier på farven af vores produkter. Bemærk venligst at på mange af vores produktbilleder er materialet todelt. Den venstre side er altid lysere end højre side. Der er ikke tale om to forskellige materialer, men det samme materiale, tørt og vådt. Ved leveringen, er stenene ofte dækket af støv, eller uvaskede. Dette reducere prisen gevaldigt.

Når jeg ringer på telefonen, er der ingen der svarer.
Da vi ofte har med mange forespørgsler at gøre på én gang, er det somme tider svært at få besvaret telefonen med det samme. Du kan altid sende os en email eller benytte kontaktformularen på siden. Vi tilstræber at tilbyde den bedste kundeservice og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Jeg leder efter materiale til indkørsel, hvilket skal jeg bestille?
På synlige områder anbefaler vi at tage et kig på vores Pyntesten. Pyntesten er et nøje udvalgt produkt som opfylder de højeste visuelle krav.

Kan jeg modtage en prøve af varen?
På nogle produkter er det muligt at en prøve kan blive sendt til dig. Det bedste at gøre her, er at tage et kig på siden. Der kan du finde hvilke produkter der tilbyder afsending af vareprøver.
 
Tlf. 92450208