HandelsbetingelserPå Pyntesten.dk kan du bestille varer gennem vores webshop. Hvis du har en forespørgsel til et produkt som ikke er på siden, eller hvis du ønsker et tilbud på en større ordre, er du velkommen til at kontakte os. Ring eller skriv en email. Du kan finde vores kontaktoplysninger på siden. Alle priser er inklusive moms, og evt. miljøgebyr og varegebyr. Priserne er dagspriser. Dansk lovgivning gælder ved handle på Pyntesten.dk. Efter uopfordret bestilling, vil du modtage en ordrebekræftelse på email. Den aftale ordre vil blive beskrevet i ordrebekræftelsen. Information ang. betaling og levering vil også være beskrevet. Du accepterer at materialet bliver aflæsset det bedst egnede sted i indkørsel / på fortov / på vej, og du giver chaufføren fuld tilladelse til at foretage denne beslutning, selv hvis du er uenig med chaufføren. Hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet, accepterer du at materialet bliver efterladt uden opsyn. Vejen til leveringsstedet skal være mindst 3,5m bred, og skal være egnet tunge lastbiler. Hvis dette ikke er tilfældet, vil chaufføren aflæsse materialet så tæt på som muligt. Hvis chaufføren ikke kan komme til at aflæsse materialet, fordi disse betingelser ikke er opfyldt, vil du blive faktureret fuld transportpris for forgæves levering. Vi ringer til dig inden levering. På bestillingssiden kan du angive dit fortrukne leveringssted, og for at lette leveringen kan du markere stedet. Vi spreder ikke materialet, vi udfører ikke arbejde med materialet, vi leverer kun materialet.

Sådan handler du hos os
For at foretage et køb på www.pyntesten.dk skal du igennem fire trin.
1. Find produkt/vare du ønsker, tilføj det til indkøbskurven og gå til kassen.
2. Bekræft købet og accepter vores handelsbetingelser.
3. Indtast dine kontaktoplysninger.
4. Vælg betalingsmetode og betal.

Betaling
Vi accepterer Mastercard og Visa. Betalingen sker online, når du har færdiggjort bestillingen.

Forsendelse
For at få vist forsendelsespriser til leveringsadressen, skal du blot indtaste postnr. på siden.
Derefter vil leveringsprisen blive vidst under produktprisen på produktsiden. Leveringspriser som er vist uden postnr. indtastning er kun vejledende. Du kan også let se din leveringspris ved at tilføje produktet til kurven. Du har altid muligheden for at fjerne et product fra kurven ved at clicke på det røde X ud for det valgte produkt. Den samlede pris i kurven er prisen på produkterne inkl. levering. For supplerende information om levering og leveringsmetoder, se Levering i menuen.

Levering
Pyntesten.dk leverer landsdækkende i hele Danmark. Leveringstiderne kan være forskellige fra postnr. til postnr. og på de enkelte materialer. Dine muligheder bliver fremvist på produktsiden når du har indtastet postnr. Transport foregår via en uafhængig vognmand. De viste leveringstider er kun vejledende. Situationer uden for vores kontrol kan forekomme, mangel på levering fra tredjepart, udsolgte varer, eller varer som startede på rækkevidden. Ved mærkbar forsinkelse vil du blive underrettet af os. Tab af indkomst pga. forsinket levering bliver ikke erstattet af Pyntesten.dk

Det er yderligere en forudsætning ved levering, at der ikke er fliser, brosten eller lignende der hvor lastbilen skal køre, da de kan revne eller knække helt, der skal være forudsætninger at bære en tung lastbil. Hvis chaufføren vurderer at forespørgslen ikke kan imødekommes, vil aflæsningen ske tættest muligt på det ønskede sted. Leveringsstedet skal være fremkommeligt for en tung lastbil. Vejen skal være mindst 3 meter bred og have en frihøjde på 4 meter. Vær sikker på dette når du bestiller til et smalt sted eller smal vej. Vi spreder ikke materialet, vi udfører ikke arbejde med materialet, vi leverer kun materialet. Kontakt os venligst hvis du er i tvivl eller har flere spørgsmål. Hvis du ikke er hjemme eller tilstede under leveringen af materialet, vil det blive aflæsset på dit markerede sted eller det mest egnede, bestemt af chaufføren. Hvis du har markeret et sted, så skal disse betingelser være opfyldt.

Big Bags leveret på paller, ankommer på en palletransport. Ikke med kran. En palletransport kan måske ikke aflæsse på grus, græs eller jord. Den nærmeste hårde overflade vil blive valgt af chaufføren, hvis du ikke er tilstede ved leveringen. Hvis du er tilstede, kan du vælge aflæsningsstedet med chaufføren, eller du kan specificere dit ønskede sted når du laver ordren.

Leveringsomkostninger
Leveringsomkostninger bliver betalt af dig og er inkluderet i din pris. Leveringsomkostninger afhænger af størrelsen på ordren, men fordi produkterne kommer fra forskellige steder, kan flere produkter i din ordre blive opdelt i andre leveringer. Leveringsomkostninger kan kun blive refunderet ved annullering af betaling og hvis leveringen ikke er påbegyndt. Ved levering af Big Bags / Big Bags på paller, udført med traditionel fragt forsendelse, kan pakningen af produktet ske allerede flere dage før ankomst. Du kan også vælge at returnere ordren med et transport firma, på egen bekostning. Varen kan returneres ved at du betaler for returforsendelsen ved at bruge vores service. Du skal være klar over at forsendelse af tunge varer som vejer over et ton, normalvis repræsenterer størstedelen af den samlede pris.

Fortrydelsesret
Du har altid 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. Hvis du fortryder dit køb, kan du vælge at arrangere forsendelsen og returnere varen ikke senere end på den 14. dag efter modtagelse, og modtage en refundering for varerne når de er leveret tilbage til vores depot. Hvis du vælger at returnere varen med vores transport service, skal du betale returforsendelsen ifølge leveringsomkostningerne. Hvis du returnere varen, skal den være i samme stand som da du modtog den. Dette betyder at din fortrydelsesret kan blive ugyldiggjort hvis varen eller mængden ikke er den samme som da du modtog den. Når fortrydelsen træder i kraft, vil du få dine penge refunderet efter vi har modtaget varen og kontrolleret at den møder betingelserne for fortrydelsesret. Pengene vil blive tilbagebetalt via den betalingsmetode som du anvendte da du købte varen. Ved udskiftning af varer som ikke er dækket under fortrydelsesretten, betaler du for forsendelse, returforsendelse og for den nye forsendelse.

Annullering af Ordre
Bemærk at der bliver pålagt gebyrer hvis du annullerer en ordre. Hvis du annullerer straks efter betaling, betaler du stadig gebyret for kreditkort betalingsløsningen (3%) af den samlede pris. 97% bliver refunderet. Hvis du annullerer efter at ordren er oprettet og bestilt, skal du betale annulleringsgebyret (/%) og gebyret for kreditkort betalingsløsningen (3%). Totalt (10%) af den samlede pris på ordren. 90% vil blive refunderet. Hvis du annullerer efter at transporten har forladt depotet med dine varer, skal du betale transportomkostningerne, annulleringsgebyret og gebyret for kreditkort betalingsløsningen. Totalt (50%) af den samlede pris på ordren. 50% vil blive refunderet.

Garanti
Når du handler på Pyntesten.dk, har du under lovgivningen, 24 måneders fortrydelse. Dette betyder at du kan enten, få dine varer ombyttet, pengene retur eller nedsat pris, afhængig af problemets art. Dette forudsætter at kravet er berettiget, og at manglen ikke er opstået fra din side, pga. forkert håndtering af varen eller anden skade pga. fejlagtigt brug. Varen skal være uberørt og indeholde samme mængde som ved leveringen. Din klage skal oprettes så hurtigt som muligt efter du har opdaget problemet med varen. Hvis du bemærker, indenfor 2 måneder efter at problemet blev opdaget, at din klage er berettiget, refunderer vi relevante forsendelsesomkostninger du har måtte betale i forbindelse med returforsendelse af varen, når dit krav er godkendt. Hvis du ønsker at klage over en vare, bør du altid kontakte os for at få afklaret leveringsstedet. Vores kontaktoplysninger finder du på siden under Kontakt. Når du returnerer varen vil du blive anmodet om at informere os om ordrenr. og en kort beskrivelse af fejlen på varen. Garantien dækker ikke ved køb af forkert vare pga. manglende viden om det specifikke produkt.

Vejledende Mængde
Løsvægtsmateriale på lastbiler bliver læsset med en kæmpe skovl. Et læs på en tiplæs lastbil er i gennemsnit 20 tons. Resultatet er at desto mindre du bestiller desto mindre præcis vil mængden være. Ordre op til 4 tons skal beregnes med -25%/+25% forskel i mængden på ordrebekræftelsen. Det er ikke muligt at ændre dette, det er desværre sådan industrien fungerer. Ved bestilling af mindre mængder, bestil altid lidt mere end du har brug for, for at være på den sikre side. Ved ordrer over 4 tons, forvent 10% forskel i mængden. Ved ordrer hvor forskel i mængde er for langt udenfor det forventede, vil blive pålagt procentvis refundering.

Varemængderne er kun en antydning. Beregn altid lidt mere end hvad du teoretisk har brug for. Vægten kan variere, f.eks. i tørt og vådt vejr. Vådt og tørt materiale vejer ikke det samme. Dette skal du altid tage i betragtning når du køber og bestiller varer af denne type. Volume vægt på en vare, kan være fra underleverandørens informationer og kan indeholde fejl og ændringer. Disse salgs- og leveringsbetingelser er anvendt på alle køb foretaget på Pyntesten.dk og i vores forretning, og anvendes med mindre andet er aftalt skriftligt mellem dig og Pyntesten.dk. Viste priser er inkl. moms. Skriftlige aftaler med Pyntesten.dk skal være på dansk. Vi foreslår at du sikkerhedskopierer alt data. Pyntesten.dk må antages ikke at være ansvarlig for tab af data eller anden sekundær skade forvoldt af varer solgt på Pyntesten.dk, medmindre den danske lovgivning fortæller andet.

Din Personlige Data | Databeskyttelse
For at handle på Pyntesten.dk skal du som minimum registrerer følgende personoplysninger. Navn, adresse, telefon og email. Vi registrerer disse personlige data for at tilbyde dig vores produkter. Dine personlige oplysninger er registreret hos Pyntesten.dk og bevaret i 5 år, hvorefter de slettes. Fem år er kravet i regnskabsloven. Hvis dine personlige data bliver indhentet af myndighederne fra vores hjemmeside, forsikrer vi om at det altid sker med dit fulde samtykke. og at du vil blive informeret omkring hvilke data der bliver indhentet og hvorfor. Direktøren og salgspersonalet hos Pyntesten.dk, har adgang til dine registrerede data. Den dataansvarlige på Pyntesten.dk er Christian Posborg. Vores kundeinformationer er krypteret med en 8bit MD5 nøgle. Vi sender ikke krypteret kunde data. Data bliver under ingen omstændigeheder solgt eller videresendt til tredjepart. Vi registrerer ingen sensitiv personlig information. Som registreret kunde på Pyntesten.dk, har du altid ret til at appellere til denne registrering. Du har også retten til gennemsigtighed omkring hvilken information der bliver gemt om dig. Dette er dine rettigheder under GDPR lovgivningen. Appeller anmodes at kontakte Pyntesten.dk via email: "info@pyntesten.dk" eller via vores kontaktoplysninger som du finder nederst på siden.

Logstatistik
Logstatistik brugt på www.pyntesten.dk betyder at et statistisk system indsamler information som muliggør et statistisk billede af hvor mange besøgende en hjemmeside har, hvor de kommer fra og hvor på siden de forlod den. www.pyntesten.dk bruger statistik i forbindelse med at optimere hjemmesiden og dens funktioner.

Sikkerhed og Cookies
Du kan handle sikkert på Pyntesten.dk. Den registrerede data ved et køb, såsom dit navn, adresse, email, telefon, mm. bliver brugt udelukkende til at udføre ordren. Kun kreditkort data bliver transmitteret krypteret. Alt anden information bliver gemt i vores regnskabssystem og arkiveret i op til 10 år, og brugt ved eksempelvis ændring af alle efterfølgende salg. Pyntesten.dk benytter cookies som understøtter de processor som f.eks. omhandler oprettelse- og beregning af ordrer. Cookies bliver slettet efter et døgn. Vi gemmer alle IP adresser på vores besøgende. Som en registreret kunde i vores system, har du altid muligheden for at appellerer på en registrering eller kræve gennemsigtighed i den registrerede data, som det står skrevet i GDPR lovgivningen.
 
Tlf. 92450208